56. Aki mindennek a középpontja

Amikor összekuszálódnak életed bogai, amikor már úgy érzed, hogy sok minden széttöredezett, mintha minden szét akarna esni, mintsem összetartana és egészet alkotna……

Jó ha időt tudsz szánni és megállni Nála, Aki mindennek a középpontja, mondhatjuk életünk és világink Origója.

Az origó a koordináta-rendszer kezdőpontja.

Ahogy az origó a koordináta rendszerben, úgy és annál sokkal gazdagabb módon Krisztus az életed kezdő- és középpontja.

Krisztusban a széttöredezett életed is össze tud forrni. Megtalálod Benne azt szikla szilárd pontot, amely által, avagy Aki által minden egy egésszé válik.

Amikor összekuszálódnak életed bogai, amikor már úgy érzed, hogy sok minden széttöredezett, mintha minden szét akarna esni, mintsem összetartana és egészet alkotna…… Jó ha időt tudsz szánni és megállni Nála, Aki mindennek a középpontja, mondhatjuk életünk és világunk Origója: Krisztus előtt.

Életünk középpontja, Origója fogja össze egésszé az életedet, összeköti az Eget és a földet, összekapcsol Téged szeretteiddel és embertársaiddal. Ez a teremtő és éltető középpont az Eucharisztiában megtestesült Krisztus Szíve.

„A kereszt jelzi, hogy hol kell keresni a középpontot! Talán szenvedésed egyik legértékesebb gyümölcse, ha ezt felismered, ha ez emlékeztet és elvezet oda, ahol van az életed középpontja.”

Jézus kistestvérei

Amikor összekuszálódnak életed bogai, amikor már úgy érzed, hogy sok minden széttöredezett, mintha minden szét akarna esni, mintsem összetartana és egészet alkotna…… Jó ha időt tudsz szánni és megállni Nála.

Kezdd el most, hogy időt és lehetőséget keresel
a Megtestesült Krisztus rendszeres imádására, már ezen a héten is!

 

A Szentségi Jézus imádása:

térben és időben jelen lenni, és lángra lobbanó szívvel imádni Istent,

most és mindenkoron, örökkön-örökké!