Képgaléria

Ebben a táborban a 7 szentséget jártuk körbe, és kerültünk hozzájuk közelebb.

Az idei táborunk témájának két vezérgondolata volt. A 2017-re meghirdetett Szent László év és a 2020-ban esedékes Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus.

A hét témája a Szentatya által meghirdetett irgalmasság évéhez igazodott. A hét további részében a témánkhoz kapcsolódva játszottunk sorversenyeket, vetélkedőket, kerestünk kincset a plébánia udvarán és a „jócselekedetek útján”.

Január-február a farsangolás ideje! A biai plébánián ismét volt süveg- és ujjbábkészítés, csocsóbajnokság, társasozás, teázás, sok jó ember nem olyan kicsi helyen és sok-sok nevetés!

2015. nyáran 50 gyermek és 9 felnőtt töltött egy 5 napot igazi szép rendben a Szerzetesek Évében. Földön álltunk és égre néztünk.

2015. februárjában ismét megrendeztük a családi télűző-tavaszváró farsangi mulatságot. Volt csocsóbajnokság, álarckészítés, teaház, társasjáték, jelmezek és sok-sok vidám gyermek.

2014. nyarán megrendezett hittanos napközis tábor fényképei. Témánk: Szent Példaképek.

2014. februárjában megrendeztük a már hagyományos farsangi mulatságot és álarc készítést. Az idei központi témánk: "Egy nyáj van és egy pásztor." A nagyobbak és az édesapák számára pedig az ugyancsak hagyományos csocsó-bajnokságot tartottunk.

2013. Közösségi kirándulás Érden a ciszterci nővérek Regina Mundi apátságában és a Szent Mihály templomban, Bogner Mária Margit sírjánál.

Nyári napközis hittanos tábor 2013. júliusában. Témánk a Hit éve volt.

Nyári napközis hittanos tábor, 2012. júniusában a plébánián "Találkozások" címmel az Evangelizáció évében.

2012. februárjában ismét egy játszottunk, most az Édenkertben. Volt álarckészítés, játékok, finomságok, tánc és jókedv

2011 nyarán egy hétig egy család voltunk. Alsós hittanosokkal a Család Évében.

Első alkalommal rendeztük meg közösségünk aprónépének a közös farsangi mulatságot a plébánián. Úgy terveztük, megépítjük Noé bárkáját, és felszállunk rá … ki-ki a maga kedvenc állatának bőrébe bújva…